SUUNA. Unde comunitățile se unesc.

Și unde TU aparții. Conectează-te. Crește. Inspiră. Expiră.

Calendar evenimente: lu.ma/suuna

I'm looking forward to presenting these workshops to the SUUNA community, bringing together the most important elements I have learnt in coaching clients. 
Ruth Ramsay

VideoMiercuri, 3 Iulie de la 19:00 la 20:30 - Your Sexual Mind
Miercuri, 17 Iulie de la 19:00 la 20:30 - Your Sexual Body
Miercuri, 31 Iulie de la 19:00 la 20:30 - Your Sexual Life

SUUNA Community Library - bliss.suuna.ro


MAGMA MATER - Școală de Mistere
cu Laura Maria Yara și Monisha Leite

✨ Primul Fundament ✨
Dimensiunea Femininului Profund – Ce este? Simțire. 
Receptivitate. Predare.


✨ Al Doilea Fundament ✨
Reconectarea cu Mama Divină și cu Sursa întregii existențe


Pleasure Masterclass - cu Melissa LouiseSUUNA este comunitatea oamenilor uniți prin dorința de a-și dezvolta conexiunea cu ei înșiși și cu Pământul, de a explora propria lor putere și de a sprijini și inspira ceilalți membri în drumul lor personal. 
În SUUNA, fiecare persoană își poate împărtăși experiențele și emoțiile, poate lua parte la diferite activități și evenimente care îi ajută să se dezvolte și să-și găsească echilibrul și armonia interioară. 
SUUNA reprezintă un spațiu sigur, empatic și plin de iubire, unde toți membrii își pot descoperi și exprima autenticitatea și pot crea legături autentice și durabile cu alți membri din comunitate. 
SUUNA este și locul în care să îți aduci comunitatea împreună cu alte comunități.

S U U N A = SUntem împreUNĂ


SUUNA este pentru tine dacă...

 • Cauți să te conectezi cu oameni care au aceleași valori și aspirații de creștere personală și spirituală.
 • Ești în căutarea unui spațiu sigur și susținător, unde te poți exprima liber și fără teama de judecată.
 • Simți că îți lipsește o comunitate care să te ajute să-ți dezvolți și să-ți susțină potențialul, prin întâlniri regulate cu oameni interesați să se implice și să contribuie la crearea unui mediu sănătos și productiv.
 • Dorești să descoperi resurse noi, cum ar fi cursuri, formări, meditații ghidate, seminarii online și alte instrumente care te vor ajuta să te dezvolți emoțional, personal și profesional.
 • Cauți un spațiu creativ, unde să îți pui la dispoziție talentele și experiența pentru a ajuta pe ceilalți să își îndeplinească potențialul, dar și să primești suport și feedback din partea celorlalți membri.
 • Vrei să faci parte dintr-o comunitate care să susțină și să promoveze valori precum bunătatea, autenticitatea, iubirea și respectul reciproc.
 • Ești în căutarea unui mediu care să te ajute să te aliniezi cu propriile tale dorințe și aspirații, precum și să descoperi noi perspective și modalități de a te conecta cu tine însuți.

Creatorii și gazdele SUUNALaura-Maria Yara este o femeie a Pământului, în serviciul Mamei Divine, care rescrie femininul sacru în corpul feminin. Laura este mamă, povestitoare, călătoare în lumi nevăzute, moașă a transformării și oracol al Pântecului.

MariaGaia.org


Dana Dragomirescu este formator și consilier în relații și comunicare prin Metoda ESPERE®; director de psihodramă clasică & trainer, în curs de formare, femeie, soție, mamă și creator și facilitator de ateliere și programe de dezvoltare personală și explorare prin simțuri și creație, pentru femei. Misiunea ei este să aducă în viața oamenilor acele practici care susțin ființa în totalitate, prin reconectarea la simțuri și la corp și prin cunoașterea și integrarea unei ecologii sănătoase emoționale și relaționale.

Dana.earth


Mălina Lilay Meraki este creatoare a proiectului The ALTAR of Dance, facilitator de mișcare transformațională, dans holistic, embodiment (înTRUPare) și la esența este o călătoare, o punte între lumi și culturi.Mălina țese o pânză cu fir de poveste între lumea din interior și lumea exterioară, integrând elemente ale dansului holistic, yoga, qi gong, Reiki, mișcare intuitivă, practici feminine, movement meditation, ritual și ceremonie, storytelling și voice activation.

Lilay Meraki


+ TU!
Comunitatea SUUNA există pentru și împreună cu tine, și prin implicarea ta: participă acolo unde rezonezi, vorbește despre tine și ce te preocupă, împărtășește și resurse, susține, simte-te ca printre prietene apropiate.

Guest Guides

Ioana Lazăr este creatoarea Make a Wish Food Circle, nume sub care a adunat întreaga ei pasiune de peste 10 ani pentru hrana vegană, vegetariană, Ayurveda și hrănire conștientă. De-a lungul timpului a gătit pentru ceilalți într-o multitudine de feluri, de la livrări personale pe bicicletă, la meniuri individuale pentru retreat-uri, tabere, evenimente de familie și pop-up lunch-uri. În ultimii ani a început să împărtășească din experiența acumulată prin cursurile online de Gătit Intuitiv și prin cele de Introducere în Ayurveda, marea ei dragoste creatoare de sens. În prezent, urmează un curs de certificare internațională în Ayurveda.

Maria Magdalena Asaftei este terapeut licențiat, specializată în Bowen(10ani), Rejuvance, Gua Sha și Meridian Flow. În 2021 a lansat primul program online și până în prezent a călătorit cu alte femei minunate prin 7 astfel de programe concepute pentru a educa și a inspira putere femeilor de a se conecta cu corpul și interiorul, în frumusețea lor originară. Munca și serviciul Magdei sunt împletite în jurul frumoaselor sisteme fizice și energetice care suntem cu toții, aducând oamenilor tehnici simple și puternice pentru a fi în echilibru cu un sentiment mai bun de interconectivitate. Magda iubește Pământul, Viul, Viața, grădinarește și îi place vorba dulce.

SUUNA ⭕️ Founders

Susține Comunitatea SUUNA.


Vei putea face întotdeauna parte din comunitatea SUUNA în mod gratuit. Dacă simți că ai primit ceva valoros, poți alege să ne susți, devenind SUUNA Founder și alături de cei și cele care susțin SUUNA, vei putea participa într-un schimb reciproc și fluid de energie, cunoaștere și susținere. Ca bonus, vei avea acces imediat la înregistrările tuturor workshopurilor oferite în intervalul Mai-Septembrie 2023 de Laura, Dana, Mălina și Ligia - lista completă e disponibilă în comunitate, după login.

Pe SUUNA vei găsi și programe deep-dive cu SUUNA Guides sau SUUNA Guest Guides care au un cost separat.

Credem...
...că Femininul este un container sigur pentru toate tipurile de resurse și că se poate extinde în permanență. 
...că Masculinul este o forță stabilizatoare care aduce echilibru și susținere. Puterea sa de a construi și proteja este esențială pentru crearea unor legături puternice și durabile în cadrul comunității. 
...nu există nicio limită pentru resursele la care putem avea acces, deoarece nu există nicio limită pentru binele pe care îl putem aduce înapoi în familii, în cercurile noastre de apropiați, în comunitatea locală și în trib.
...că atunci când Femininul și Masculinul se unesc, se creează o armonie profundă și o forță transformatoare care îmbogățește și susține întreaga comunitate.


Community Architect
Mihai Dragomirescu - aduce lemne pentru focurile tuturor cercurilor din comunitate SUUNA. Mihai este pasionat de construirea de comunități conștiente și de wisdom economy. Îi place să adune oamenii laolaltă și să ajute creatorii să înțeleagă și să folosească tehnologia pentru a își îndeplini viziunea lor cu claritate. 
Vezi mai multe pe respira.cafe.

Alătură-te celor peste 726+ membri ale comunității SUUNA 👇🏻 

 • Participă la SUUNA Community Calls & SUUNA Community Offerings și cunoaște invitații noștri sau fii unul dintre ei
 • Propune un/o invitat/ă 
 • Participă la discuțiile din SUUNA Circle și la cercul de femei SUUNA LUUNA la fiecare lună nouă
 • Vezi în Events evenimente recomandate de comunitate + anunță și tu evenimentele la care te duci sau pe care le organizezi sau postează bunuri/servicii în Share your Offerings
 • Abonează-te la newsletterul comunității "împreună SUUNA" pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în comunitatea SUUNA

... alege SUUNA ⭕️ Founders pentru a susține creșterea comunității SUUNA.


SUUNA este un proiect crescut de: