SUUNA: SUntem ÎmpreUNĂ

Când femeile se adună, se țese magia.

În curând - pe lu.ma/suuna

Comunitatea SUUNA o are invitată pe Melissa Louise - pleasure advocate & intimacy coach la The Pleasure Studio pentru o serie de 3 workshopuri pe ZOOM, în fiecare vineri de la ora 18:00. Întâlnirile vor fi live în limba Engleză și toți cei care se înscriu vor primi înregistrarea a doua zi. Această serie de evenimente, deschisă și chiar parțial dedicată bărbaților, aduce cu pragmatism pe masă subiecte importante - primul dintre ele - despre cum pot bărbații înțelege mai bine fazele pe care le traversează iubitele lor în fiecare lună.

Aveți aici un interviu cu Melissa în care vorbește pe scurt despre cele 3 workshopuri

Video

Fie că ești singur(ă) sau în cuplu, aceste sesiuni sunt oportunități valoroase de a afla o nouă perspectivă, sau poate completa o perspectivă existentă și de a avea noi instrumente de lucru în viața de zi cu zi.

29 Martie - SHE is your Oracle - cu Mihai & Melissa Louise 
5 Aprilie - The Power of the Female ORGASM - cu Mihai & Melissa Louise
12 Aprilie - Occupy your COCK - cu Mihai & Melissa Louise


29 Aprilie - 17 Iunie - Formare în Citirea Aurei (Nivelul de bază) - cu Laura Maria Yara

Replays - pe lu.ma/suuna (past events)

REPLAY - MAGMA MATER - cu Laura Maria Yara și Monisha Leite

REPLAY -  Ritual simplu, de Iubire - cu Mălina Lilay Meraki & Magda Asaftei
REPLAY - Realitatea Visării Conștiente cu Claudia Constantin și Magda Asaftei

Seria de evenimente "Femeie în Corp de Femeie" cu Laura Maria Yara
REPLAY - Femeie în Corp de Femeie - Menstruație conștientă 
REPLAY - Femeie în Corp de Femeie - Perimenopauză & Menopauză cu Claudia Buneci și Laura Maria Yara

SUUNA este comunitatea femeilor unite prin dorința de a-și dezvolta conexiunea cu ele însele și cu Mama Pământ, de a explora propria lor putere și de a sprijini și inspira celelalte surori în drumul lor personal. În SUUNA, femeile își pot împărtăși experiențele și emoțile, pot lua parte la diferite activități și evenimente care le ajută să se dezvolte și să-și găsească echilibrul și armonia interioară. SUUNA reprezintă un spațiu sigur, empatic și plin de iubire, unde femeile își pot descoperi și exprima în voie feminitatea autentică și pot crea legături autentice și durabile cu alte surori din comunitate.

SUUNA este pentru tine dacă...

 • Ești o femeie care caută sa se conecteze cu alte femei care au aceleași valori și aspirații de creștere personală si spirituală.
 • Ești în căutarea unui spațiu sigur și susținător, unde te poți exprima liber și fără teama de judecată.
 • Simți că îți lipsește o comunitate care să te ajute să-ți dezvolți și să-ți susțină potențialul, prin întâlniri regulate cu oameni care sunt interesați să se implice și să contribuie la crearea unui mediu sănătos și productiv.
 • Dorești să descoperi resurse noi, cum ar fi traininguri, meditații ghidate, seminarii online si alte instrumente care te vor ajuta să te dezvolți emoțional, personal și profesional.
 • Ești în căutarea unui spațiu creativ, în care să-ți pui la dispoziție talentele și experiența pentru a ajuta alte femei să își îndeplinească potențialul, dar și să primești suport și feedback din partea celorlalte membre.
 • Cauți să faci parte dintr-o comunitate care să susțină și să promoveze valori precum bunătatea, autenticitatea, iubirea si suroritatea.
 • Ești în căutarea unui mediu care să te ajute să te aliniezi cu propriile tale dorințe și aspirații, precum și să descoperi noi perspective și modalități de a te conecta cu tine însăți.

Creatorii și gazdele SUUNALaura-Maria Yara este o femeie a Pământului, în serviciul Mamei Divine, care rescrie femininul sacru în corpul feminin. Laura este mamă, povestitoare, călătoare în lumi nevăzute, moașă a transformării și oracol al Pântecului.

MariaGaia.org


Dana Dragomirescu este formator și consilier în relații și comunicare prin Metoda ESPERE®; director de psihodramă clasică & trainer, în curs de formare, femeie, soție, mamă și creator și facilitator de ateliere și programe de dezvoltare personală și explorare prin simțuri și creație, pentru femei. Misiunea ei este să aducă în viața oamenilor acele practici care susțin ființa în totalitate, prin reconectarea la simțuri și la corp și prin cunoașterea și integrarea unei ecologii sănătoase emoționale și relaționale.

Dana.earth


Mălina Lilay Meraki este creatoare a proiectului The ALTAR of Dance, facilitator de mișcare transformațională, dans holistic, embodiment (înTRUPare) și la esența este o călătoare, o punte între lumi și culturi.Mălina țese o pânză cu fir de poveste între lumea din interior și lumea exterioară, integrând elemente ale dansului holistic, yoga, qi gong, Reiki, mișcare intuitivă, practici feminine, movement meditation, ritual și ceremonie, storytelling și voice activation.

Lilay Meraki


+ TU!
Comunitatea SUUNA există pentru și împreună cu tine, și prin implicarea ta: participă acolo unde rezonezi, vorbește despre tine și ce te preocupă, împărtășește și resurse, susține, simte-te ca printre prietene apropiate.

Guest Guides

Ioana Lazăr este creatoarea Make a Wish Food Circle, nume sub care a adunat întreaga ei pasiune de peste 10 ani pentru hrana vegană, vegetariană, Ayurveda și hrănire conștientă. De-a lungul timpului a gătit pentru ceilalți într-o multitudine de feluri, de la livrări personale pe bicicletă, la meniuri individuale pentru retreat-uri, tabere, evenimente de familie și pop-up lunch-uri. În ultimii ani a început să împărtășească din experiența acumulată prin cursurile online de Gătit Intuitiv și prin cele de Introducere în Ayurveda, marea ei dragoste creatoare de sens. În prezent, urmează un curs de certificare internațională în Ayurveda.

Maria Magdalena Asaftei este terapeut licențiat, specializată în Bowen(10ani) , Rejuvance, Gua Sha și Meridian Flow. În 2021 a lansat primul program online și până în prezent a călătorit cu alte femei minunate prin 7 astfel de programe concepute pentru a educa și a inspira putere femeilor de a se conecta cu corpul și interiorul, în frumusețea lor originară. Munca și serviciul Magdei sunt împletite în jurul frumoaselor sisteme fizice și energetice care suntem cu toții, aducând oamenilor tehnici simple și puternice pentru a fi în echilibru cu un sentiment mai bun de interconectivitate. Magda iubește Pământul, Viul, Viața, grădinarește și îi place vorba dulce.

SUUNA ⭕️ Founding Daughters

Susține Comunitatea SUUNA.


Vei putea face întotdeauna parte din comunitatea SUUNA în mod gratuit. Dacă simți că ai primit ceva valoros, poți alege să ne susți, devenind o SUUNA Founding Daughter și alături de alte femei ce susțin SUUNA.ro, vei putea participa într-un schimb reciproc și fluid de energie, cunoaștere și susținere. Ca bonus, vei avea acces imediat la înregistrările tuturor workshopurilor oferite în intervalul Mai-Septembrie 2023 de Laura, Dana, Mălina și Ligia - lista completă e disponibilă în comunitate, după login.

Pe SUUNA vei găsi și programe deep-dive cu SUUNA Guides sau SUUNA Guest Guides care au un cost separat.

Credem...
...că Femininul este un container sigur pentru toate tipurile de resurse și că se poate extinde în permanență. Nu există nicio limită pentru resursele la care o femeie poate avea acces, deoarece nu există nicio limită pentru binele pe care îl poate aduce înapoi în familia sa, în cercul interior, în comunitatea locală și în trib.

...când femeile se adună, se țese magia ✨.


Community Architect: Mihai - aduce lemne pentru focurile tuturor cercurilor din comunitate SUUNA. Mihai este pasionat de construirea de comunități conștiente și de wisdom economy. Îi place să adune oamenii laolaltă și să ajute creatorii să înțeleagă și să folosească tehnologia pentru a își îndeplini misiunea lor cu ajutorul a ceea ce aduce claritatea.

Alătură-te celor peste 660+ femei membre ale comunității SUUNA 👇🏻 

 • Participă la SUUNA Community Calls & SUUNA Community Offerings și cunoaște invitații noștri sau fii unul dintre ei
 • Propune un/o invitat/ă 
 • Participă la discuțiile din SUUNA Circle și la cercul de femei SUUNA LUUNA
 • Vezi în Events evenimente recomandate de comunitate + anunță și tu evenimentele la care te duci sau pe care le organizezi sau postează bunuri/servicii în Share your Offerings
 • Abonează-te la newsletterul comunității "împreună SUUNA" pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în comunitatea SUUNA

... alege ⭕️ Founding Daughters pentru a susține creșterea comunității SUUNA.